[Home]
Triesterviertel / Gesprächs Themen / GESUNDHEIT / Gesundheit Chronik /
Impuls BKS


Home
Neues
TestSeite
DorfTratsch

Suchen
Teilnehmer
Projekte

GartenPlan
DorfWiki
Bildung+Begegnung
DorfErneuerung
Dörfer
NeueArbeit
VideoBridge
VillageInnovationTalk


AlleOrdner
AlleSeiten
Hilfe

Einstellungen

SeiteÄndernFritz Endl: Jg.1942, prevencija. od 1968, od moje prijevremenog umirovljenja kao sekundarna učitelja, JA probati oko 1990, u mom Wohngrätzl "Triesterviertel" u općini 10.Wiener kroz izgradnja povjerenja civilnog društva umrežavanje potencijal. Posebno sam motivirana, jer sam kao djed, naša dva Enkerln Miriam (Jg.2005) i Livia (Jg.2007) "pratiti" svibanj. Oni su me, možda čak, pitaju: "Što si doprinijela činjenici da možemo živjeti zdrav?"

DaKeynote Speech: '

' "Djedova svih zemalja ujedini !"'

Nakon slučajne smrti naš mlađi sin Gerhard 1985, ja sam u grupi "žalovao roditelji naučiti kako korisno je, s ljudima voljni dijeliti sličnu sudbinu. Pokušao sam, ali sam uzalud za efikasno podršku gradske uprave za izgradnju focal point za self-help groups in Wien-Favoriten.

In 2005, platforma "Mach MIT! u Triesterviertel "je osnovana kako bi" self ", ali i razvoj okruzzenju-help i inicijative građana. Od 2007 je kroz platformu "Dorfwiki" webforum www.triesterviertel.at prezentira .. Unatoč nekim aktivnostima i podršku medijima i dalje nema širu podršku onih ljudi koji žive ovdje, koji nisu u političkim strankama i crkve se bave. Ove institucije imaju tendenciju u mom iskustvu, na žalost, da foreclosure i "prijatelj-neprijatelj" razmišljanja i otvorene i transparentne inicijative civilnog društva prema više oprezan u neprijateljskom.

Trenutno se vratim na moje više pozitivnih iskustava u grupi nazad jer činjenica je da, iako sam učiniti brinuti o budućnosti naše dvije Enkerln! Ali barem bi trebali naši djedovi su vlastitu korist Enkerln i spremnost da se upuste u duhu održivog razvoja našeg planeta postoji. Globalna "grand-group" je zatraženo, ili nešto "povijesne": "djedova ujedinjenjem svih zemalja ... .. i ne-djedovi su vrlo dobrodošli!"

(Za korekcije na Google prijevod greške, ja sam zahvalan)